NORTH Area Panel Agenda Thursday 7th January ,7pm-9pm

1 19:00-19:10	Welcome apologies and introductions 10 minutes	Verbal
2 19:10-19:20	Review of Actions from Previous Minutes 10 Minutes	Verbal
3 19:20-19:25	Chairs Communications 5 minutes	Verbal – Chair
4 19:25-19:35	Adult Learning Offer 10 Minutes	Emma Gilbert + Report attached
5 19:35-19:50	Items for Housing Committee Housing Committee Workplan Progress Update and Housing Performance Report - Quarter 2, 2020/21 15 Minutes	Verbal + Report Attached
BREAK 10 minutes		
6 20:00-20:40	Responses to Residents Questions Key Items - Windows on Bates Estate Door Installation and Maintenance and Brambles at Davey Drive Planned maintenance <i>All other Residents Questions for note.</i> 40 Minutes	Answers to Residents Questions Glyn Huelin to attend.
7 20:40-20:50	Positive Community News 10 Minutes	Verbal - Tenant Representatives
8 20:50-21:00	AOB 10 minutes	Verbal
- End -		